Başkan Mehmet Dönmez İGC Yeni Yönetim Kurulunu tebrik etti!

Mehmet Dönmez’den İGC Yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti!
21 Ekim Gazeteciler Gününde İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz cumartesi günü 22. olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne bir nezaket ziyaretinde bulundu.
İGC Yeni Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarılar dileyen Başkan Dönmez’in bu ziyareti; 21 Ekim Gazeteciler Gününde de denk gelmesi ise gerçekleşen ziyareti daha anlamlı kıldı.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Dönmez, ilçenin modern ve çağdaş bir görünüm kazanması için belediye ekiplerinin her alanda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek; Ayakkabıcılar Çarşısı, Peynirciler Pasajı ve Pac Meydanında Dönerciler için oluşturulan projeler ile kentin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Başkan Dönmez, “İskenderun’u her anlamda daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan, estetik ve fonksiyonel alanlar oluşturmak önceliğimiz” dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Dönmez’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Gazeteciler olarak, kentimizin gelişimine katkıda bulunmak ve toplumun sesi olmaya devam edeceğiz. İskenderun’un çağdaş bir kent kimliğine kavuşması için yapılan her çalışmayı destekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda, Başkan Mehmet Dönmez, Cemiyet Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler, cemiyet binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirerek günün anısına fotoğraf çektirdiler. kareler bıraktılar.
Bu anlamlı ziyaret, yerel yönetim ve basın camiası arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.