Ellerinde kefenlerle İsrail’le yapılan ticareti protesto ettiler

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, ülke genelinde İsrail’le yapılan ticarete tepki göstererek ellerinde kefenlerle protesto yaptılar.
İsrail zulmüne karşı ülkenin dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor. Hatay’ın İskenderun ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilen protesto gösterisine çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde kefenler ile limana gelen vatandaşlar, ülke genelinde İsrail’le yapılan ticarete tepki gösterdiler.
Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube başkanı Serkan Bulut İskenderundaki limanlardan İsraile yapılan ticaretin durdurulması için iş dünyasına çağrıda bulunarak, “Gazzede yaşanan dramda; enkaz altında kalan, evleri yıkılan, insanları 6 şubatta yaşadıklarımız nedeni ile belki de en iyi bizler anlarız. Bugün İskenderun limanının önündeyiz İskenderun’da ki limanlardan Siyonist İsrail’e yapılan ticareti protesto ediyoruz. Buralardan İsrail’e meyve sebze gitmesi demir çelik gitmesi hammadde gitmesi kanımıza dokunuyor bunu bize yaşatmayın” dedi.