ŞEHİTLERİMİZE DUA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, “Milletin Zaferi” temasıyla İskenderun’da anma etkinlikleri düzenlendi.

Şehitlik ziyareti ile başlayan anma töreninde, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve ilçe protokolü ile birlikte şehitliği ziyaret etti.
Şehitlerin kabrine karanfil bırakarak dua eden protokol üyeleri, şehit ailelerinin acısını paylaştı.
Ardından, şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak, ülkemizin birlik, beraberlik ve selameti için dualar edildi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Devletimizin kurumları ile, demokrasi ve milli iradeye gönülden bağlı güvenlik güçleriyle ve milletimizin destek ve dualarıyla ülkemizin geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Şanlı direnişimizin yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili Fetöcü ihanet çetesini lanetliyor, geleceğine sahip çıkan İskenderunlu hemşehrilerimize ve bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum” dedi.